Walther Jacobs (midden) en zijn vrouw Françoise Jacobs ontvangen de felicitaties uit handen van Erwin Dito, Managing Director McDonald's Nederland. (Foto: McDonald's).

McDonald's franchisenemer van het jaar komt uit Leiden

Leidenaar Walther Jacobs is verkozen tot franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Jacobs is franchisenemer en heeft drie McDonald’s restaurants in Leiden, twee in Alphen aan den Rijn en één in Sassenheim. Samen met zijn vrouw Françoise is Jacobs al 13,5 jaar franchisenemer en hij ontvangt de prijs onder meer voor het succesvolle personeelsbeleid.

Jacobs is geboren en getogen in Leiden en nam zijn eerste twee restaurants over aan de Beestenmarkt en de Donkersteeg in Leiden. Hij heeft de overtuiging dat succesvolle restaurants alleen te bouwen zijn door een continue focus op voldoende en goed getrainde mensen. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan en geïnvesteerd in de opleiding en training van zijn medewerkers en managers. Binnen zijn organisatie is Jacobs samen met zijn vrouw persoonlijk betrokken bij het ontwikkeltraject van iedere individuele manager.

“Walther Jacobs is een voorbeeld van een zeer ondernemende franchisenemer”, aldus Erwin Dito, Managing Director van McDonald’s Nederland. “Met een combinatie van hard werken en ondernemen bouwt hij zelf consequent aan het verhogen van de omzet in zijn restaurants. Walther staat ook altijd open voor vernieuwingen. Zo heeft hij McCafé direct omarmd en geïnvesteerd in het opleiden van barista’s om zo de potentie van McCafé te realiseren.”

Jacobs toont zich vereerd met de erkenning: “Het is vooral ook een compliment voor ons gehele team. Samen met alle crewleden werken we elke dag keihard om onze gasten te laten genieten van onze producten en services.”

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×