In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: participatie, media-hype en kritiek op sociale media

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand blikken we terug op de grote media-aandacht die er afgelopen december was voor diverse aanrandingen in de Leidse binnenstad. Verder gaat het over de rol die bewoners hebben bij het besluit om een aantal woningen naar de Verdamstraat te verplaatsen en zegt de burgemeester weinig last te hebben van kritiek die hij krijgt op sociale media. “Daar moet je tegen kunnen als je op zo’n plek zit.”


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van februari

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×