(Foto: Sleutelstad).

Medewerker Universiteit Leiden besmet met coronavirus

Een medewerker van de Faculteit der Sociale Wetenschappen is besmet met het coronavirus. De medewerker zit in thuisquarantaine en lang voordat de ziekteverschijnselen optraden niet op de universiteit geweest.

De universiteit laat weten dat het naar omstandigheden goed gaat met de medewerker. De huisgenoten van de medewerker zijn op advies van de GGD ook in thuisquarantaine gegaan.

Aangescherpt reisadvies studenten
Er gelden aangescherpte regels voor studenten die verbonden zijn aan de universiteit en een reis gaan maken. Dit geldt voor reizen waar de universiteit aan bijdraagt of verantwoording voor draagt. Het reisadvies geldt niet voor reizen die studenten in eigen tijd en op eigen gelegenheid maken.

112 Sleutelstad Leiden Onderwijs Regio Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×