(Foto: Sportief Besteed Groep).

Straatvoetballers geven online les in wc-rollen hooghouden

De organisatie Sportief Besteed Groep zorgt er samen met Panna Knock Out voor dat geen enkele voetballer stil hoeft te zitten. Vanaf vandaag verzorgen ze allerlei inspirerende online voetbalvideo’s. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Alle tips, tricks en video’s zijn gratis te vinden op de social media kanalen van Sportief Besteed Groep.

Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de Panna koningen en koninginnen in Leiden de komende tijd gewoon vanuit huis. Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan straatvoetballen, geven verschillende bekende straatvoetballers nu gratis online lessen. Ook worden er regelmatig prijzen weggegeven.

Bekende straatvoetballers
De sportievelingen in Leiden leren de trucs niet van zomaar iemand. Meerdere bekende straatvoetballers hebben toegezegd mee te werken aan het initiatief. Onder andere de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man hebben video’s gemaakt.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×