Aantal bewezen coronabesmettingen in Leidse regio stijgt door

In Leiden (nu 21), Leiderdorp (3), Oegstgeest (9) en Voorschoten (5) is het aantal positief geteste mensen met corona in de afgelopen 24 uur gestegen. In Zoeterwoude bleef het aantal gelijk. Daar is één patiënt met de diagnose COVID-19. In heel Nederland zijn er 852 positieve testen bijgekomen. Tachtig mensen overleden sinds gistermiddag 14.00 uur. Dat brengt het totale sterftecijfers in ons land op 356.

Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt vermoedelijk hoger dan de aantallen die hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen die mogelijk besmet is, getest wordt. Vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners ondergaan wel zo’n test.

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×