De Leidse wethouder Marleen Damen van Gezondheid, Jeugdzorg & Welzijn. (Foto: Chris de Waard).

Leidse regio stelt aanbesteding jeugdhulp uit

De gemeente Leiden heeft in overleg met de regiogemeenten besloten om de aanbesteding van jeugdhulp die voor eind dit jaar was gepland, uit te stellen. “Wegens het coronavirus moeten onze zorgpartners nu alle zeilen bijzetten. Daarom wordt het aanbestedingstraject van de gemeentelijke toegang jeugdhulp uitgesteld om de zorgpartners de tijd te geven zich nu te richten op hun kerntaken”, schrijft de Leidse wethouder Marleen Damen in een briefje aan de gemeenteraad.

Wanneer het aanbestedingstraject weer wordt opgepakt, wordt de komende periode in nauwe afstemming met de zorgpartners bekeken. Damen belooft de raadsleden zo snel mogelijk te informeren over de gevolgen van het uitstel.

 

Leiden Politiek Regio jeugdhulp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×