(Archieffoto: Emile van Aelst).

Ook coronapatiënt Rijn en Vliet overleden

De twee bewoners van woonzorgcentra van Libertas Leiden waarvan eind vorige week bekend werd dat ze besmet waren met het cornonavirus zijn overleden. Zondag werd al duidelijk dat de bewoner van de Lorentzhof bij wie afgelopen week corona werd vastgesteld, was overleden. Vandaag meldt Libertas dat ook de bewoner van woonzorgcentrum Rijn en Vliet aan de gevolgen van COVID-19 is overleden, evenals een derde bewoner die eerder was opgenomen in het ziekenhuis.

“Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de families van deze bewoners”, zegt bestuurder Tanja Ineke van Libertas Leiden. De beide bewoners werden volgens Libertas door een vast team medewerkers zorgvuldig verpleegd en verzorgd in hun eigen kamers volgens de richtlijnen en protocollen van het RIVM.

Leiden Maatschappij Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×