(Foto: Rob van Dullemen).

Coronacrisis: Laagste aantal ziekenhuisopnames sinds 22 maart

Volgens de nieuwste cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn er in de afgelopen 24 uur in ons land 237 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Dat is het laagste aantal sinds 22 maart. In totaal zijn 7972 patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Er overleden wel weer veel mensen aan Covid-19. Het RIVM meldt 148 nieuwe sterfgevallen. Een meer dan gisteren. Er zijn nu 2.396 mensen aan de ziekte overleden. Er kwamen 1.213 positief geteste personen bij. In totaal zijn dat er nu 21.762 waarbij het virus via een positieve testuitslag is vastgesteld.

Situatie Leidse regio
In de Leidse regio zijn er sinds gisteren geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld. De aantallen bleven gelijk als het gaat om inwoners uit Leiden (27), Oegstgeest (5), Voorschoten (8) en Zoeterwoude (2).  Het aantal opgenomen Leiderdorpers daalde van acht naar zeven.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×