(Foto's: i-doe).

600 kilo vers fruit en groenten voor De Binnenvest en Libertas Leiden

Omdat de eigen bedrijfsactiviteiten door de coronacrisis beperkt zijn, hebben twee Leidse ondernemers  van Vitamines4you en Liquidseal donderdag 600 kilo aan perssinaassappels, ander vers fruit en groenten afgeleverd bij Libertas en De Binnenvest. Het platform MBO71 van i-doe bracht de ondernemers in contact met de twee organisaties.

Vitamines4you en Liquidseal wilden graag een bijdrage leveren. “Door de corona maatregelen zijn onze normale bedrijfsactiviteiten beperkt en zijn we op zoek gegaan naar een lokaal project met een maatschappelijk doel in combinatie met fruit”, aldus de ondernemers. Liquidseal levert producten die fruit langer houdbaar maakt en gaat daarmee de strijd aan tegen voedselverspilling. Vitamines4you is leverancier van vers fruit op kantoren.

Vrijwilligersorganisatie i-doe stimuleert en ondersteunt vrijwillige inzet in Leiden en de regio. Het samenbrengen van maatschappelijk organisaties met bedrijven is het doel van het platform MBO71 dat aan de start van de coronacrisis volledig omgebouwd is tot de marktplaats van vraag en aanbod voor corona-initiatieven. Kijk voor tips en een verzameling van lokale initiatieven van coronahulp op www.i-doe.nl.

Leiden Maatschappij Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×