(Foto: Rob van Dullemen).

Nog steeds lage COVID-19 cijfers

Dinsdag zijn bij het RIVM 48 sterfgevallen gemeld als gevolg van COVID-19. Er werden 88 nieuwe patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest). Allebei die cijfers zijn iets hoger dan gisteren, maar dat is gebruikelijk na een (lang) weekeinde. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Tot nu toe zijn er 38.416 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Gisteren werden er 171 nieuwe besmettingen vastgesteld. Een nieuw laagterecord.

Situatie Leidse regio
In de Leidse regio zijn 66 mensen met COVID-19 in een ziekenhuis opgenomen. Het gaat nu om 37 inwoners uit Leiden, 9 uit Leiderdorp, 8 uit Oegstgeest, 9 uit Voorschoten en 3 (+1) uit Zoeterwoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×