Koraalzang op 3 oktober in het Van der Werfpark. (Foto: Sleutelstad).

3 October Vereeniging stelt besluit over viering Leidens Ontzet uit

De 3 October Vereeniging heeft het besluit over de wijze waarop Leidens Ontzet dit jaar wordt gevierd, uitgesteld. Dat meldt voorzitter Rik Kamps aan de leden van de vereniging. De besluitvorming hangt samen met de maatregelen die het kabinet nog moet afkondigen voor de periode ná 1 september. “Zodra er nieuws is, maken we dat natuurlijk aan u bekend”, aldus de voorzitter.

Dát Leidens Ontzet dit jaar gevierd wordt, staat wel vast. Kamps: “Hoe het dit jaar ook mag lopen, we zijn vast van plan om er wederom een gedenkwaardige viering van te maken. Onder welke maatregelen van het RIVM en het kabinet we dat zullen doen, weten we nog niet. Er bestaat een kans dat Leidens Ontzet dit jaar op een aangepaste wijze gevierd en herdacht zal worden.” De commissarissen en bestuursleden werken op dit moment verschillende scenario’s uit.

Leiden Leidens Ontzet 2020


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×