(Foto's: Chris de Waard).

3 October Vereeniging keurt de nieuwe haring

Tijdens een bijeenkomst van bestuur en commissarissen van de 3 October Vereeniging werd zaterdagmiddag in de bovenzaal van Brasserie de Poort de nieuwe haring geproefd. Ook werden de aanwezigen door voorzitter Rik Kamps bijgepraat over de uitdagingen die de komende viering in coronatijd met zich meebrengt.

Daarna werd traditiegetrouw een van de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dit jaar was het Ronald Schenk die werd gekozen tot ‘Haringmeester 2020’. Hij kreeg van voorzitter Charles Schulpen van de commissie Haring & Wittebrood en Hutspot de speciale ‘haringstropdas’ overhandigd. Daarna mocht Schenk de haring als eerste proeven: “De burgemeester zou nu zeggen dat hij weer beter smaakt dan vorig jaar en dat is ook echt zo.”

Leiden Maatschappij Leidens Ontzet 2020


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×