Het tijdelijke terras aan de Klink is tot eind augustus elke dag open. (Foto's: Rob van Dullemen).

Tijdelijke terrassen Klinkenbergerplas en Park Landskroon open

Vanmorgen is het tijdelijke terras in Park Landskroon open gegaan. Gistermiddag gebeurde dat ook al bij de Klinkenbergerplas. Beide locaties bieden plek aan zo’n 160 bezoekers tegelijkertijd. Het terras in Park Landskroon werd door omwonenden bij de rechter aangevochten, maar die besliste vrijdagmiddag dat het tijdelijke terras er gewoon mag komen. In het park werkt evenementenbureau Eventmaat samen met Café de Gouwe. Het terras kreeg daarom als naam De Gouwe in ’t Park mee. Via de website kan een plekje gereserveerd worden. Op het terras kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje, ook wordt er lunch geserveerd. De (deels vegetarische) hapjes worden verzorgd door De Gouwe, Toko Lekki en het Hilton Hotel.

Aan het water van de Klinkenbergerplas ging vrijdagmiddag het eerste tijdelijke terras open dat de Oegstgeester horeca samen met Eventmaat heeft neergezet. Het blijft open tot eind augustus.

Aan de Klinkenbergerplas in Oegstgeest is vrijdag het tweede grote corona-proof terras geopend. Ook hier plek voor zo’n 160 bezoekers. Er zijn hapjes, drankjes, toiletten die continu worden schoongemaakt en lekkere muziek. Het is elke dag al vroeg open, waardoor het publiek er terecht kan voor ontbijt, lunch en diner. Reserveren kan ook hier online. Via de website Terras de Klink kan het publiek niet alleen een plekje reserveren, maar ook meteen bestellen. Afrekenen gaat per telefoon.

Eind juli wordt het terras in Park Landskroon ontmanteld. Het verhuist dan naar het Irispark bij de Lange Voort in Oegstgeest zo is de bedoeling. Daar staat het terras dan de hele maand augustus.

Economie Oegstgeest Terrassen Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×