3 October Vereeniging lanceert app

De 3 October Vereeniging heeft vandaag een app gelanceerd waarin het laatste nieuws over de viering is te raadplegen. Ook staat de geschiedenis van het beleg en het ontzet van Leiden beschreven. Leden van de 3 October Vereeniging kunnen zich via de app inschrijven voor een aantal kleinschalige evenementen. Zo kunnen leden zich van 10 september tot en met 13 september inschrijven voor de uitreiking van Haring & Wittebrood, de Hutspotmaaltijd, de Reveille, de Koraalzang en het Kinderplein.

“Leidens Ontzet veilig en dichtbij naar de Leidenaren brengen. Dat is onze uitdaging van dit jaar”, zegt voorzitter Rik Kamps. “Juist in deze tijd ben ik er trots op dat we dat ook met onze nieuwe app gaan doen. De speciale 3 oktober-app zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen manier het Feest der Feesten kan beleven.”

De nieuwe app is te downloaden via app.3october.nl/android en app.3october.nl/ios of zoek in de appstore op ‘3 oktober’.

Cultuur Leiden Leidens Ontzet 2020


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×