(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: Fred van Haasteren en beeldend kunstenaar Clazien Jufferman

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een wekelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Rens Heruer praat deze week met Fred van Haasteren die zich Leidenaar in ruste noemt, maar die voorafgaand aan en tijdens die rust belangrijk werk verricht(te) op het terrein van werkgelegenheid, arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden. Clazien Juffermans is beeldend kunstenaar en komt vertellen over haar werk. Ook deze keer is er natuurlijk een Leidenaar van de Week en komt de Leidse Glibber langs.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur


Bekijk hier de hele aflevering.

Advertentie

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×