Renovatie provinciehuis gestart

De Provincie Zuid-Holland  is afgelopen week begonnen met de renovatie van het Provinciehuis. Het startsein van de verduurzaming van het hoofdgebouw werd gegeven door Commissaris van de Koning Jaap Smit die per portofoon de opdracht gaf om het wapen van de provincie Zuid-Holland, de rode leeuw, met een hijskraan van het gebouw te takelen.

Het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland wordt de komende jaren gerenoveerd en verduurzaamd. Na die modernisering staat er aan het Zuid Hollandplein in Den Haag een energieneutraal gebouw dat bovendien logischer is ingedeeld. Door het aanbrengen van een glazen gevel richting het Malieveld ontstaat er bovendien een visuele verbinding van de Statenzaal met de stad.

Duurzaamheid Regio Renovatie Provinciehuis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×