(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: pastoor Smith

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

In Licht op Leiden is deze week pastoor Jeroen Smith de gast van Rens Heruer. Op 1 november is het vanouds Allerheiligen en de dag erna Allerzielen. Goede reden om pastoor Smith van de katholieke parochie van de HH Petrus en Paulus te ontvangen. Natuurlijk is er ook de bekendmaking van de Leidenaar van de Week. Voor deze verkiezing zijn suggesties of voordrachten van harte welkom via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×