(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: Ton van Houten van Zorg en Zekerheid

Deze week is Ton van Houten de gast in Licht op Leiden. Van Houten is onder andere bestuursvoorzitter van de regionale zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Zijn bedrijf is hoofdsponsor van de Leidse basketbalvereniging ZZ Leiden en Ton van Houten is dan ook een groot liefhebber van die sport. Ton Kohlbeck ontvangt hem in de studio en maakt in het programma ook weer een Leidenaar van de Week bekend.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terugĀ via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussenĀ  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×