(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: Maxime Verhagen

In alweer de 25e aflevering van Licht op Leiden praat Ton Kohlbeck met streekgenoot Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Verhagen, geboren Limburger, maar getogen in Leiden en Oegstgeest, heeft als CDA-raadslid, Europarlementarier, Tweede Kamerlid, Fractievoorzitter, Minister en Vice-premier een indrukwekkend politieke verleden. Het gesprek zal gaan over deze politieke geschiedenis en zijn huidige werkzaamheden.

Daarnaast is er in Licht op Leiden ook weer aandacht voor De Leidenaar van de Week. Suggesties hiervoor zijn altijd welkom op lichtopleiden@sleutelstad.nl

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×