De politie doet al dagen onderzoek in en om de boerderij aan de Hofdijklaan. (Foto: Regio15).

Boerderij Oud Ade mogelijk overvallen door vier onbekende mannen

De 66-jarige Mimoun Bergoual die dinsdag overleed in zijn woning in Oud Ade, is mogelijk het slachtoffer geworden van vier mannen die het huis zijn binnengedrongen. Dat zegt een goede vriendin van de familie van het slachtoffer tegen mediapartner Omroep West. Zij heeft de vrouw van Bergoual gesproken, nadat die in paniek naar het politiebureau was gevlucht.

In het huis aan de Hofdijklaan werd dinsdagochtend vroeg de overleden Bergoual gevonden na een melding van een overval. De vriendin van de familie werd naar eigen zeggen gebeld door de politie met de vraag of zij de vrouw van het slachtoffer tijdelijk kon opvangen. De vrouw van het slachtoffer vertelde haar dat vier onbekende mannen de woning binnen waren gedrongen, waarop ze het huis uit vluchtte en naar het politiebureau ging.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Regio Overval Oud Ade


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×