(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: thema-uitzending dakloos in de Leidse regio

In deze uitzending van Licht op Leiden praat Ton Kohlbeck met programmamakers IJsbrand Terpstra en Jan van der Sluis over hun podcastserie ‘Uitgegleden’ over dak- en thuislozen in de regio Leiden. Ook gaat het over hoe beleidsmakers op dit grote probleem reageren en beleid proberen te maken. Daarnaast spreekt hij met Hilde Jansen die zich met anderen inspant voor minimum-omstandigheden voor uitgeprocedeerde asielzoekers, die ook vaak geen reguliere behuizing hebben.

Deze week komt ook de rubriek De Leidenaar van de Week weer langs, waarvoor luisteraars en kijkers suggesties kunnen aandragen bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×