Deze week in Licht op Leiden: diplomaat Cees Roels

Deze week in Licht op Leiden praat Ton Kohlbeck  met Cees Roels, diplomaat bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Regelmatig verruilt hij zijn woonplaats Oegstgeest voor Kaboel, de hoofdstad van Afghanistan.

Het gesprek gaat over zijn werkzaamheden daar en over de omstandigheden waaronder de Afghanen in deze jaren (moeten) leven. Ook komt ter sprake wat de missie van Nederlandse diplomaten in dat verre en ingewikkelde land inhoudt.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de Leidenaar van de Week. Voor deze rubriek zijn suggesties, graag met argumentatie steeds welkom bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door.  Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×