Viveningrid traden op bij Licht op Leiden (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: artiestenduo Ingrid Mank en Vivian Wesselingh

In Licht op Leiden spreekt Ton Kohlbeck deze week met de cabaretiers/zangeressen Ingrid Mank en Vivian Wesselingh, die jarenlang als Mamma’s aan de Poort optraden in Leiden en verre omgeving. Sinds kort gaan ze als Viveningrid door het (muziek)leven. Onlangs brachten ze het lied ‘Het is wat het is’ uit.

Het lied gaat over het coronatijdperk en werd in De Taalstaat, het radioprogramma van Frits Spits, met enthousiasme en waardering ontvangen. Uiteraard brengt het duo dit nummer ook in Licht op Leiden ten gehore.

Ook is er weer aandacht voor de Leidenaar van de Week. Voor deze rubriek zijn suggesties, graag met argumentatie steeds welkom bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door.  Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×