Presentatrice Zam Abassanova in de 'Hello Leiden'-studio. (Archieffoto: Sleutelstad).

Talkshow 'Hello Leiden' van start: 'Het werpt zijn vruchten af'

Zaterdag was het zover: de eerste aflevering van Sleutelstads Engelstalige talkshow ‘Hello Leiden’ sierde om negen uur ’s avonds voor het eerst de schermen. Het productieteam, voornamelijk bestaande uit verbannen journalisten, is opgetogen: “Geweldig om te zien dat het harde werk zijn vruchten afwerpt!”

De eerste aflevering van ‘Hello Leiden’ stond in het teken van twee gasten: de Britse vertaalster Lucy Bevan en Doris Fung, een expat uit Hong Kong. Beide dames reageren enthousiast. “Ik ben erg vereerd dat ik mag schitteren in de allereerste aflevering”, aldus Fung. “Het hoge gespreksniveau, de vragen van presentatrice Zam Abassanova werken goed en de vooraf opgenomen videoportretjes bij ons thuis zijn echt een leuke toevoeging aan het programma.” 

Bevan sluit zich daar bij aan. “Ik denk dat het heel goed is dat er een mogelijkheid is voor internationals in Leiden om hun verhalen en ervaringen te delen. Daar draag ik graag aan bij.”

‘Hello Leiden’ verwelkomt elke aflevering twee nieuwe gasten met interessante ervaringen en inzichten. Het programma is op zaterdagavond om 21.00 uur te zien op Sleutelstad TV (Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421) en de website van Sleutelstad.

Kijk hier de aflevering terug:

Leiden Maatschappij Hello Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×