Joop Visser en Jessica Noord te gast bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: Muzikaal duo Joop Visser en Jessica van Noord

Deze week zijn Joop Visser en Jessica van Noord te gast bij Licht op Leiden. In het wekelijkse praatprogramma praat Ton Kohlbeck met het muzikale duo. Visser staat ook wel bekend als Jaap Fischer, met nummers als: Het ei, De monniken, Om je geld, Jan Soldaat. Natuurlijk wordt er ook gezongen in deze muzikale uitzending.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Laat het weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×