Tokio071: Hockeyers naar kwartfinales ondanks gelijkspel tegen Groot-Brittannië

Het Nederlandse mannenteam met daarin Leiderdorper Jorrit Croon kan nog niet overtuigen in het olympisch hockeytoernooi. In de wedstrijd tegen Groot-Brittannië begon het team van coach Max Caldas goed en kwam het op een 2-0 voorsprong. Maar in het laatste kwart kwamen de Britten langszij. Nederland gaat wel door naar kwartfinales, maar moet vrezen voor een sterke tegenstander.

Lees alle artikelen terug in het ‘Toki071’ dossier van Sleutelstad

Op welke plaats Nederland gaat eindigen in poule B is nog niet te zeggen, voorlopig staan ze met 7 punten op de tweede plaats achter koploper België dat al zijn partijen tot nu toe heeft gewonnen. Vrijdag volgt de laatste poulewedstrijd van Nederland tegen Duitsland dat met 3-4 verloor van Zuid-Afrika.

De eerste vier in elke poule gaan door naar de kwartfinales. Die wedstrijden staan gepland voor zondag 1 augustus.

 

Leiden Leiderdorp Sport Tokio071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×