(Foto: Chris de Waard).

Deelname aan verkiezingen door SP Voorschoten nog onzeker

De SP in Voorschoten is op zoek naar dorpsgenoten die zich kandidaat willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. “We zoeken mensen die gemotiveerd zijn om namens de SP in de gemeenteraad zitting te nemen”, zegt voorzitter Erik Maassen.

Als er niet voldoende geschikte kandidaten worden gevonden dan doet de SP in Voorschoten niet mee aan de verkiezingen. “Het besluit om al dan niet deel te nemen, is nog niet genomen”, zegt Maassen die toegeeft dat zijn partij moeite heeft met het vinden van geschikte kandidaten.

Of hij zelf opnieuw beschikbaar is voor de lijst heeft hij nog niet besloten. Maassen zit sinds maart 2014 in de Voorschotense gemeenteraad, eerder was hij ook al eens vier jaar Statenlid voor de SP in Zuid-Holland.

Mensen die interesse hebben in een plaats op de kieslijst van de SP in Voorschoten kunnen contact opnemen met Maassen via voorschoten@sp.nl. “Ervaring is niet nodig, want we geven kandidaten een interne training. Affiniteit met het gedachtegoed van de SP is noodzakelijk.”

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×