(Archieffoto: Rob van Dullemen).

Paul de Bruijn kandidaat-lijsttrekker VVD Voorschoten

De grootste partij van Voorschoten, de VVD, draagt Paul de Bruijn voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van komend jaar. De Bruijn is op dit moment wethouder en eerste locoburgemeester. “Ik voel me vereerd en ga graag deze uitdaging aan. Ik heb het gevoel nog niet klaar te zijn”, zegt hij.

De Bruijn was eerder gemeenteraadslid in Velzen en kwam in 2017 naar Voorschoten. Bij de vorige verkiezingen stond hij op plek zes. Toen wethouder Nanning Mol het dorp verliet om burgemeester te worden in Laren, werd de Bruijn eind 2019 wethouder in Voorschoten.

Het bestuur van de VVD-afdeling in Voorschoten draagt De Bruijn nu voor als lijsttrekker. Voorzitter Peter van der Haven legt uit: “Paul de Bruijn heeft de afgelopen tijd veel gedaan voor Voorschoten. Hij heeft het dossier Arsenaal-Segaar vlot getrokken en het moeilijke sociaal domein onder zijn hoede. Wij hebben vertrouwen in een succesvol vervolg.”

Zelf voelt De Bruijn zich vereerd. “Het einde van de coronamaatregelen betekent dat het nu tijd is om volop aan de slag te gaan met het versterken van onze lokale economie. Huizenbouw, versterken en uitbreiden van de economie en behoud van het dorpse karakter zijn onze kernpunten. Ik heb er zin in.”

Tijdens de algemene ledenvergadering in oktober worden de leden van de VVD Voorschoten gevraagd in te stemmen met de voordracht.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×