(Foto's: Marijne Martinali, Regio 15 en Aron Vernhout).

Vrachtwagen met reuzenradkarretjes rijdt tegen spoorbrug Lammenschans

Een vrachtwagen met daarop de bakjes van het reuzenrad voor de kermis is vanmiddag tegen het spoorviaduct op de Lammenschansweg gebotst. Meerdere bakjes zijn zwaar beschadigd. Het geraamte van het reuzenrad is niet beschadigd, dat staat al klaar op de kermis.

Update: Reuzenrad dit weekend gewoon open, eigenaar rijdt naar Oostenrijk voor extra gondels

Het gaat om het reuzenrad Sky Vision van Hendrik-Hinzen. Het reuzenrad zou draaien met 36 gondels en is 50 meter hoog. Per rit kunnen er 216 mensen in terecht. De brandweer is ter plaatse om de situatie veilig te stellen. Het spoorviaduct heeft ook enige schade opgelopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×