(Beeld: PR).

Verkeer Leiden en regio zondag gestremd vanwege marathon

Na tweeëneenhalf jaar wachten gaat zondag de 30e Leiden Marathon van start. Dit betekent dat veel wegen in Leiden en de buurgemeenten worden afgesloten voor verkeer. Op een groot aantal borden in Leiden en omstreken staat aangegeven wanneer wegen worden afgesloten voor de marathon lopers.

Het busvervoer rijdt zaterdagavond en de hele zondag met een andere dienstregeling. In Leiden en omgeving vervallen bushaltes op zaterdag en zondag. Er moet rekening gehouden worden met extra reistijd. Meer informatie is te vinden op de website van Arriva.

Dit weekend is ook de N11 in beide richtingen afgesloten tussen de aansluiting Alphen aan den Rijn-Oost (N207) en de aansluiting op de snelweg A12. Rijkswaterstaat vervangt op dit deel van de N11 de oude openbare verlichting voor energiezuinige en onderhoudsarme LED verlichting. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.


Parcour Leiden Marathon. (Beeld: PR).

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Leiden Marathon


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×