De Rotary Santa Run Leiden begon in 2018 met duizend deelnemers. (Foto: Sleutelstad).

Santa Run wil met 1574 kerstmannen door de stad, inschrijving geopend

De inschrijving voor de Rotary Santa Run Leiden is geopend. De organisatie hoopt dat de derde editie een nog groter succes wordt dan de vorige en wil doorgroeien naar 1574 deelnemers. Tijdens de vorige Santa Run (2019) liepen er 1270 kerstmannen door Leiden en werd er 20.000 euro opgehaald voor goede doelen. De 3,5 kilometer lange wandeltocht vindt dit jaar plaats op 16 december.

Op verschillende plekken langs de route staan acts en traktaties. Ook gaat de tocht weer door verschillende gebouwen zoals een museum, kerk, kroegen en winkels heen. Deelnemers krijgen een kerstmannenpak en baard en na afloop een medaille.

De route van de Rotary Santa Run Leiden.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Rotary Santa Run Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×