Deze week in Licht op Leiden: bloemist Bert Kulk

Deze week praat Rens Heruer in Licht op Leiden met Bert Kulk. Kulk is een Leids bloemist en vierde gisteren zijn 40e ambtsjubileum. Hij vertelt in het praatprogramma over zijn jeugd, hoe hij bloemist werd en uiteraard ook over zijn bloemen- en plantenzaak aan het Levendaal.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×