Jeroen Windmeijer bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: schrijver Jeroen Windmeijer

Deze week praat Rens Heruer in Licht op Leiden met Jeroen Windmeijer. Hij is schrijver van historische thrillers. Windmeijer is geboren in Delft maar al snel na zijn geboorte overgebracht naar het toenmalige AZL in Leiden. De sleutelstad is ook de plaats waar de verhalen van meerdere van zijn boeken afspelen. Windmeijer schreef een Leidse trilogie met boeken ‘De bekentenissen van Petrus’, ‘Het Pauluslabyrint’ en ‘Het Pilgrim Fathers Complot’. In het gesprek vertelt Windmeijer over zijn jeugd, opleiding en schrijf-carrière.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur te zien op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×