(Foto: Wilma Zoetemelk).

CDA Voorschoten kiest René Zoetemelk opnieuw als lijsttrekker

Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA Voorschoten is de huidige fractievoorzitter René Zoetemelk zaterdagmiddag gekozen als lijsttrekker. Ook werd het verkiezingsprogramma ‘Zorg voor elkaar‘ vastgesteld.

In de Alettahof werd ook de concept-kandidatenlijst bekrachtigd. Daarop staat na Zoetemelk Patricia Kortekaas op de tweede plek. Ze is momenteel commissielid in de Voorschotense gemeenteraad. De zittende raadsleden Mark van Oostrum en nestor van de raad Cees Bremmer staan op de plaatsen 3 en 4. Plaats 5 wordt ingenomen door Helma van der Wende-van der Reijden die sinds afgelopen zomer ook bestuurslid is van het CDA Voorschoten. Commissielid Bas van Benschop staat op 6. Lijstduwer is CDA-prominent Piet Bukman die minister en  staatssecretaris was en ook enkele jaren voorzitter van de Tweede Kamer.

Het CDA is momenteel met drie zetels in de Voorschotense raad vertegenwoordigd.

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×