Fiets van vermoorde Esmee nog spoorloos

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht laat vanavond beelden zien van een fiets zoals die van de 14-jarige Esmee die afgelopen vrijdag dood werd aangetroffen in de bosjes bij de Melchior Treublaan in Leiden.

Het lichaam van het meisje werd daar vrijdagmorgen gevonden en in de loop van de dag werd haar turnleraar als verdachte aangehouden. De fiets van de tiener uit Hazerswoude is echter nog niet teruggevonden. De politie heeft geen idee waar de fiets kan zijn.

Lees meer in het dossier over de dood van Esmee

Fiets
Het gaat om een zwarte, elektrische transportfiets van het merk Cortina, met het framenummer Co0001251294. Op de fiets zit een bruinkleurige rieten mand met donkerbruine gespen en een deksel. Onder het zadel van de fiets zat een kettingslot. Vanavond in de uitzending wordt een soortgelijke fiets getoond.

Wie weet of vermoedt waar de fiets nu is, kan contact opnemen met de politie. Dat geldt ook voor iedereen die meer weet over de dood van Esmee of omstandigheden die tot haar dood hebben geleid. Bellen kan met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Digitaal reageren kan via een tipformulier

112 Sleutelstad Leiden 14-jarige Esmee omgebracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×