(Foto's/video: Media TV).

Fiets Esmee gevonden in Van Riebeeckhof

De elektrische fiets van de vrijdag om het leven gebrachte Esmee Kortekaas is vanavond gevonden in de Van Riebeeckhof in Leiden Noord. “Dankzij de vele tips is de fiets van Esmee vanavond op straat aangetroffen”, zo laat de politie weten.

Lees meer in het dossier over de dood van Esmee

De dienst Forensische Opsporing van de politie heeft de fiets meegenomen voor verder onderzoek. De politie wil nu vooral weten wie de fiets daar heeft neergezet. Iedereen met informatie wordt verzocht te bellen met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Fiets Esmee

Klik op de foto hierboven voor de videobeelden op het Instagram account van Sleutelstad.

112 Sleutelstad Leiden 14-jarige Esmee omgebracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×