(Foto: Media TV).

Politie op zoek naar informatie over achterlaten fiets omgebrachte Esmee

De politie heeft flyers opgehangen in de omgeving van de Van Riebeeckhof in Leiden waar afgelopen woensdagavond de fiets werd aangetroffen van de overleden Esmee Kortekaas. De politie wil weten wie de fiets daar heeft neergezet.

De fiets stond op de stoep voor een van de portiekflats in Leiden Noord. Nadat het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht had besteed aan de omgebrachte Esmee en kijkers opriep zich te melden als de fiets ergens was gezien, kwamen er meer dan honderd tips binnen. Een daarvan zette de politie op het spoor van de elektrische fiets die tot dat moment spoorloos was.

Lees meer in het dossier over de dood van Esmee

De fiets is woensdag eerst door de politie in een portiek gezet en daar aan een eerste onderzoek onderworpen. Vervolgens zijn delen van het rijwiel ingepakt met plastic en is de fietsĀ meegenomen voor verder sporenonderzoek.

112 Sleutelstad Leiden 14-jarige Esmee omgebracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×