(Foto's: Regio15).

Indrukwekkende rouwstoet Esmee trekt door Leiden

Vanaf de Elza Hoeve aan de Vlietweg is de rouwstoet voor Esmee Kortekaas aan het begin van de middag door een deel van Leiden gereden. Rond 13.00 uur kwam de stoet aan bij de begraafplaats Rhijnhof waar de uitvaartdienst plaatsvindt.

Lees meer in het dossier over de dood van Esmee

Langs de route stonden veel mensen om Esmee eer te bewijzen op weg naar haar laatste rustplaats. Onder hen ook de Leidse burgemeester Lenferink en een delegatie van Gymsport Leiden waar het 14-jarige meisje lid was. “In overleg met de familie zijn we als club zichtbaar aanwezig”, laat voorzitter Arthur haasbroek weten. “We duiken niet weg voor het feit dat de verdachte ook bij onze club is betrokken.” Er reden ook politiepaarden mee. Esmee wilde later graag bij de bereden politie.

Leiden Maatschappij 14-jarige Esmee omgebracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×