Voorzitter Rob Hendriks van de CDA-verkiezingscommissie overhandigt het verkiezingsprogramma aan voorzitter Willem Snoeker en lijsttrekker René Zoetemelk. (Foto: PR).

CDA presenteert verkiezingsprogramma 'Duurzaam Voorschoten'

Het CDA Voorschoten heeft het programma klaar op basis waarvan de partij de komende weken campagne gaat voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen. Het kreeg de naam ‘Duurzaam Voorschoten‘ mee.

Volgens lijsttrekker René Zoetemelk presenteert zijn partij hiermee een ambitieus programma dat inzet op een zelfstandig Voorschoten waar inwoners elkaar helpen en samen sporten. Ook moeten voorzieningen worden behouden voor iedereen. “En we combineren een bruisend centrum met sterke wijken.” Het programma is tot stand gekomen na de gesprekken met diverse verenigingen in Voorschoten en input van aandachtspunten vanuit de leden van de CDA-afdeling.

“We gaan dus voor een zelfstandig, groen en zorgzaam Voorschoten met krachtige verenigingen, ruimte voor ondernemers en een Voorschoten waar we zuinig zijn op onze natuur”, zegt lijsttrekker René Zoetemelk. “Dat vergt inzet van ons allemaal. Ons programma is niet een recept wat de gemeente allemaal voor ons gaat doen. Wij geloven dat we het samen moeten doen.”

Volgens campagneleider Bart van Horck is het programma samen te vatten in zeven kernwoorden die allemaal met een ‘V’ beginnen. “En allemaal hebben ze wat met duurzaamheid te maken.” Die zeven ‘V’s zijn Voorschoten (zelfstandig), Vertrouwen, Voorzieningen, Verbinding, Verenigingen, Veiligheid en Verduurzaming.

Advertentie

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×