Het debat vindt plaats boven het gebouw van M.H.C. Forescate. (Foto: M.H.C. Forescate).

Sporttafel Voorschoten organiseert lijsttrekkersdebat ‘Sport en Bewegen in Voorschoten’

Tijdens het lijsttrekkersdebat ‘Sport en Bewegen in Voorschoten’ kunnen sport- en beweegorganisaties de lokale politici vragen stellen over hun voorgestelde sport- en beweegbeleid in Voorschoten. Het debat vindt morgen om 20.00 uur plaats in BSO toppers op Weddenloop 1.

Ook kunnen aanwezigen tijdens het debat gesignaleerde knelpunten aan dragen en hun visie met de politici delen. Het debat wordt geleid door ervaren politica en voormalig toproeister Helma Neppérus.

Het debat wordt georganiseerd door Sporttafel Voorschoten, een nieuwe vereniging van een groot aantal verenigingen en sportaanbieders die samenwerken om Voorschoten sportief en fit te houden. Het lijsttrekkersdebat is een van de activiteiten die de Sporttafel organiseert om een betere dialoog te hebben met de lokale politiek.

Het debat vindt aanstaande maandag 7 februari om 20.00 uur plaats bij BSO Toppers, boven het gebouw van M.H.C. Forescate op Weddeloop 1. Bij binnenkomst wordt het coronatoegangsbewijs gecontroleerd en de organisatie vraagt iedereen van tevoren een zelftest te doen.

Politiek Sport Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×