Ook in 2018 werd in het Cultureel Centrum een lijsttrekkersdebat gehouden. (Archieffoto: OVV)

Sleutelstad organiseert lijsttrekkersdebat in Voorschoten

De Ondernemersvereniging Voorschoten, de Voorschotense Krant en Sleutelstad organiseren op maandagavond 7 maart het Grote Lijsttrekkersdebat van Voorschoten in het Cultureel Centrum. Dankzij de versoepelde coronamaatregelen is publiek welkom.

Het debat wordt geleid door Lieuwe van Slooten van Omroep Sleutelstad. Aan de hand van stellingen laat hij twee van te voren uitgekozen partijen met elkaar debatteren. Na enkele  minuten mogen andere partijen aanhaken en kan ook het publiek vragen stellen. Elk onderwerp wordt ingeleid met een video waarin diezelfde vragen zijn gesteld aan enkele inwoners.

In het debat komen bereikbaarheid, bestuurlijke toekomst van Voorschoten, een bruisend centrum, wonen en huizenprijzen en de huisvesting van cultuur aan bod. Er is plaats voor 120 man publiek. Inloop is vanaf 19.00 uur, het debat zelf begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna is een afsluitende borrel waar politici en publiek nog met elkaar kunnen napraten.

Het debat wordt opgenomen en op dinsdagavond 8 maart vanaf 20.30 uur integraal uitgezonden op Sleutelstad TV. Tijdens het debat online meedoen? Gebruik dan: #debatvsn

Sleutelstad TV is te zien via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Online meekijken kan dinsdag via www.sleutelstad.nl/tv. Na de tv-uitzending is het debat nog terug te kijken via de Facebookpagina van de Ondernemersvereniging Voorschoten en de Facebookpagina van de Voorschotense Krant. Ook via de websites van de drie organiserende partijen, Ondernemersvereniging Voorschoten, Sleutelstad en de Voorschotense Krant is het debat dan te bekijken.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van de OVV.

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×