Voor Tobias Sandoval Garcia zijn christelijke waarden in het dagelijks leven en in de politiek belangrijk. (Foto: Hans van Egdom).

Waar sta ik voor: Tobias Sandoval Garcia van het CDA Leiden

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van half maart publiceert Sleutelstad samen met de Leidse fotograaf Hans van Egdom wekelijks een portret van een aankomend raadslid, onder de titel ‘Waar sta ik voor’. Het vormt een eerste kennismaking met de een deel van de nieuwe politici die bij hun partij hoog genoeg staan voor één van de 39 zetels in de Leidse gemeenteraad.

In de serie maken we deze week nader kennis met Tobias Sandoval Garcia. De afgelopen tijd was hij actief als duoraadslid voor het CDA Leiden. Hoewel alle zittende CDA-raadsleden stoppen en het stokje doorgeven, lijkt ook de komende tijd het duoraadslidmaatschap voor Sandoval Garcia het hoogst haalbare. Hij staat op plek 4 van de kandidatenlijst. De partij heeft nu drie zetels in de raad.

Hidde van Slooten van Politiek071 in gesprek met Tobias Sandoval Garcia.

Tobias wilde gefotografeerd worden voor de Marekerk. “Verder kijken dan je eigen leven. Dat is voor mij de meerwaarde van het christelijk geloof. Het christendom geeft belangrijke waarden mee zoals de medemens helpen, zorgvuldig omgaan met de natuur en je verantwoordelijkheid nemen wanneer dat nodig is. Bij het CDA Leiden probeer ik deze waarden in praktijk te brengen.” Sandoval Garcia wil daar gestalte aan geven door armoede in de stad te bestrijden, te knokken voor huizen die je ook zonder een grote zak geld kan kopen en zich in te zetten voor verdere en slimme verduurzaming van de stad.

Leiden Politiek Waar sta ik voor


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×