Net als in 2018 wordt ook nu weer een lijsttrekkersdebat gehouden in het Cultureel Centrum in Voorschoten. (Archieffoto: OVV).

Grote Lijsttrekkersdebat Voorschoten bij Sleutelstad op tv

‘Het Grote Lijsttrekkersdebat’ wordt vanavond in het Cultureel Centrum in Voorschoten gehouden. De organisatie is in handen van de Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV), de Voorschotense Krant (VSK) en Omroep Sleutelstad en wordt geleid door Sleutelstad-journalist Lieuwe van Slooten. Publiek is welkom.

Tijdens het debat stellen de lijsttrekkers van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP, Voorschoten Lokaal en VVD zich voor en gaan met elkaar in debat over zaken als bouwen en wonen, de bereikbaarheid van Voorschoten, de bestuurlijke toekomst van het dorp, het centrum en huisvesting voor cultuur. Elk onderwerp wordt ingeleid met een video waarin dezelfde vragen zijn gesteld aan willekeurige inwoners.

Het debat wordt gehouden in het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan 4 en duurt van van 19.30 tot 21.30 uur. Na afloop is er tijd om na te praten. Het debat wordt uitgezonden op dinsdagvond 8 maart om 20.30 uur via Sleutelstad TV. Stem daarvoor af via KPN kanaal 1421 of Ziggo kanaal 46. Online kijken kan via het kopje TV in het menu bovenaan deze pagina en  via de facebookpagina’s van de OVV en de VSK.

Meediscussiëren via de sociale media? Gebruik dan de hashtag #debatvsn.

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×