Sleutelstad Vrouwendebat nu online terug te zien

Het eerste Leidse Vrouwendebat van Sleutelstad en freelance journalist Marleen Hogendoorn is nu terug te kijken. Aan de hand van een aantal stellingen gingen de twaalf afgevaardigden van de partijen die in Leiden aan de verkiezingen meedoen met elkaar in debat. Het debat werd zaterdag met publiek opgenomen in het centrum voor innovatie en ondernemerschap PLNT aan de Langegracht.

Lijsttrekkersdebat
Bij PLNT vindt aanstaande zaterdagmiddag ook het lijsttrekkersdebat plaats dat Sleutelstad organiseert. Dat debat wordt komende zondagmiddag op televisie uitgezonden. Wie daar bij aanwezig wil zijn is welkom na aanmelding via lijsttrekkersdebat@sleutelstad.nl. De opnames zijn van 12.00 tot 14.00 uur.

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×