(Foto: BplusC).

Koffietijddebat van BplusC zondag op Sleutelstad TV

BplusC organiseert zaterdag vanuit de bibliotheek Nieuwstraat een Koffietijddebat. Politiek verslaggevers Leendert Beekman en Merel Ek gaan in gesprek met kandidaten van diverse politieke partijen. Zondag wordt het debat uitgezonden op Sleutelstad TV.

Het debat heeft als thema ‘een leefbare stad’. Van 12.00 tot 13.00 uur spreken Van Ek en Beekman met de partijen over verschillende verkiezingsthema’s, zoals cultuur, wonen, wijken en sport. Hierbij wisselen vragen en stellingen elkaar af. Iedereen kan het debat gratis bijwonen in de bibliotheek in de Nieuwstraat. Het debat is zaterdag ook te volgen via een livestream.

Deelnemende politici
In totaal doen er acht partijen mee aan het Koffietijddebat. Per verkiezingsthema gaan telkens twee kandidaten met elkaar in gesprek. Marc Newsome (PvdA) en Sebastiaan van der Veer (CDA) behandelen het thema cultuur. Marcel Mioch (Partij Sleutelstad) en Rembrandt Rowaan (GroenLinks) bespreken het thema wonen. Janine Clement (CU) en IJsbrand Olthof (D66) debatteren over wijken. Tot slot behandelen Tom Mentink (VVD) en Ries van Walraven (SP) het thema sport.

Zondag wordt het debat uitgezonden om 12.00 uur op Sleutelstad TV. Stem daarvoor af via KPN kanaal 1421 of Ziggo kanaal 46, of kijk online.

Leiden Maatschappij Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×