(Foto: Rob van Dullemen).

Alliantie Burgers Voorschoten geeft formateur tips om burgers bij lokaal beleid te betrekken

De formateur van een nieuw te vormen coalitie van Voorschoten en de lokale politieke partijen krijgen tips van Alliantie Burgers Voorschoten om de relatie met de inwoners van Voorschoten te verbeteren. Een beter contact met de inwoners van Voorschoten draagt volgens de alliantie bij aan een cultuur waarin er meer vertrouwen is in de lokale politiek.

De Alliantie Burgers Voorschoten heeft een lijst van elf tips opgesteld. Daarin gaat het over het versterken van de bestuurskracht door burgers actief meer bij lokaal beleid te betrekken en beter met hen samen te werken. De onderwerpen zijn divers. Zo gaat het bijvoorbeeld over veiligheids- en gezondheidsvraagstukken bij hoogspanningsmasten, maar ook het opleiden van vrijwilligers tot energiecoach en een pilot om bijstandsgerechtigden een vast maandbedrag te geven.

De volledige lijst met voorstellen is te hier te lezen.

Advertentie

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×