De onderhandelaars van PvdA, D66, CDA en GroenLinks met rechts van hen formateur Gerdo van Grootheest zijn eruit. (Foto: PR).

Presentatie coalitie-akkoord live op Sleutelstad TV

GroenLinks, D66, PvdA en CDA vormen de komende vier jaar een coalitie in Leiden. De partijen lieten eind vorige week weten dat de onderhandelingen over hun beleidsakkoord zijn afgerond. Woensdag wordt het akkoord gepresenteerd tijdens een openbare bijeenkomst in Museum de Lakenhal. Die bijeenkomst is ook live te zien via Sleutelstad TV.

Formateur Gerdo van Grootheest en de vier lijsttrekkers, Ashley North van GroenLinks, Fleur Spijker van D66, Abdelhaq Jermoumi van de PvdA en Julius Terpstra van het CDA, geven een toelichting op het akkoord. Ook worden dan de vijf wethouders-kandidaten voorgesteld.

De bijeenkomst begint om 10.30 uur en is op televisie te zien via Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421 en online via deze website. Klik daarvoor op TV in het menu bovenaan deze pagina.

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×