Yoga Specials won de juryprijs. (Foto's: Emile van Aelst).

Yoga Specials en Kapsones Kappers winnen etalagewedstrijd Seeing Stars

Ter gelegenheid van Seeing Stars organiseerden Liever in Leiden en het Centrummanagement een etalagewedstrijd in het centrum van Leiden. De publieksprijs ging naar Kapsones Kappers in de Doezastraat, Yoga Specials aan de Breestraat won de juryprijs.

De jury bestond uit wethouder Fleur Spijker, journalist Marleen Hogendoorn, fashionicon Saint Maley, blogger Emile van Aelst, namens de Rabobank Jan Kort en Ingrid van Steeg en studente Loren Snip. Zij maakten een rondje langs alle deelnemende etalages om punten toe te kennen.

Uitslag juryprijs:
1. Yoga Specials
2. Happy Flower
3. North End / Kapsones Kappers

Uitslag publieksprijs:
1. Kapsones Kappers
2. Terpetijn art supplies
3. Yoga Specials.

Kijk voor een sfeerverslag op Leidseglibber.nl.

Economie Leiden Seeing Stars Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×