(Foto's: Robbert Beurse).

Wintereditie Dorpsfeest Zoeterwoude is geslaagd: 'Het was echt supergezellig'

De eerste wintereditie van het Dorpsfeest Zoeterwoude bleek succesvol. Zowel vrijdag- als zaterdagavond wisten bezoekers uit Zoeterwoude en omgeving de weg naar de Eendenkooi te vinden om daar een flink te feesten. Ook de bingoavond op woensdag was druk bezocht. De organisatie, die al jaren een winterversie van het feest op haar verlanglijstje had staan, kijkt tevreden terug. “Het was echt supergezellig”.

Vrijdagavond stond ABBA tribute band A-fever op het podium. Ondanks het ontbreken van de twee mannelijke leden van de band lieten ‘Agneta en Anni-Frid’ horen dat ze dicht in de buurt van de ‘echte’ ABBA komen. Het publiek zong op de uitverkochte avond uitgebreid mee. Het optreden werd omlijst door het dj-team van Q-music die er een ‘foute party’ van maakte.

Uitverkocht
De zaterdagavond van het Dorpsfeest was in eerste instantie niet uitverkocht. “Er kunnen 750 mensen in de zaal, er zijn nu 500 kaarten verkocht, dus er passen nog wel wat mensen bij”, vertelt organisator Jacintha Paardekooper vooraf. Na haar oproep, en de succesvolle vrijdagavond, besluit een flinke groep feestgangers om alsnog ook een ticket voor de zaterdag te kopen.

Kali
Tijdens de Hollandse avond treden verschillende lokale en landelijk bekende artiesten op. Volkszanger Jango Wagner mocht de avond afsluiten. Hij zong zijn hit ‘Kali’ maar liefst twee keer. Naast Wagner stonden tien andere artiesten, waaronder Robert van Hemert, Ray Benjamin en Randy Blommaert.

Dansparadijs
Toiletjuffrouw Carrie Toos deed een poging om ‘de potjes smetteloos’ te houden. Al lukte dat tegen het eind van de avond niet meer zo goed. De opbrengst van de toiletten gebruikt Carla Zandbergen, zoals Toos echt heet, voor de Dansparadijs middagen voor de oudste inwoners van Zoeterwoude.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×