BCC vestiging in Zoeterwoude-Rijndijk. (Foto: BCC Zoeterwoude)

Elektronicaketen BCC is failliet

Elektronicaketen BCC, dat in deze regio vooral bekend is vanwege de vestiging aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk, is failliet. Vorige week vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan. De bewindvoerders hebben het personeel van BCC vanochtend laten weten dat er faillissement is aangevraagd.

Bij de 58 winkels werken ruim duizend mensen. Momenteel worden de mogelijkheden van een doorstart onderzocht. Als deze er komt kan een deel van de medewerkers mogelijk hun baan bij de elektronicawinkel behouden. Om de overnamekansen te vergroten blijven de winkels voorlopig geopend.

BCC valt onder de Mirage Retail Group dat ook eigenaar is van Blokker en Intertoys. Of het faillissement gevolgen heeft voor de andere winkelketens binnen de groep is nog onduidelijk.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×